Hey there, web surfer!

To search and monitor rising trends,
create an account here. It's free.

Join Treendly

live demand report in US

Childe Genshin Impact

Track this trend
(Monitor this trend over time)
 12 Months
Trend: growing
MOM change: 0.44%
 5 Years
Trend: growing
MOM change: 2.94%

Latest forum discussions

We tracked 62 total in the last 3 months

...ke dalem 1 folder gdoc GENSHIN IMPACT BUILD LIST https://docs....sumur build lain : Genshin Impact General Character Strats Genshin Impact Team Building Resources 2...email was changed on my Genshin account. Which, I find very...! sumur ------------- Spoiler for Childe gameplay in 1.1 coop ..." kayanya fix nih banner childe nongol duluan soalnya kan dia ...Sumber : https://forums.mihoyo.com/genshin/article/7904
Published on 2021-02-05 in the Games forum
This discussion is in English.
Sebentar lagi Genshin Impact versi 1.4 rilis! Catet ... agan dan sista yang main genshin siapa sih yang ga kenal... muncul pertama kali dan si Childe (kalo kata orang sih namanya... masih kuat gak menampung si Genshin Impact ini yang emang memakan memori... bisa aku share tentang update Genshin Impact versi 1.4, jangan sampai...
Published on 2021-03-15 in the Kaskus Original Gamers forum
This discussion is in Indonesian.
Sebentar lagi Genshin Impact versi 1.4 rilis! Catet ... agan dan sista yang main genshin siapa sih yang ga kenal... muncul pertama kali dan si Childe (kalo kata orang sih namanya... masih kuat gak menampung si Genshin Impact ini yang emang memakan memori... bisa aku share tentang update Genshin Impact versi 1.4, jangan sampai...
Published on 2021-03-15 in the Kaskus Original Gamers forum
This discussion is in Indonesian.
MiHoYo ha finalmente svelato la data di lancio dell'update 1.5 di Genshin Impact, che arriverà dopo il termine del Childe banner. Leggi la news completa
Published on 2021-04-03 in the News e Articoli da Everyeye.it forum
This discussion is in Italian.
MiHoYo ha finalmente svelato la data di lancio dell'update 1.5 di Genshin Impact, che arriverà dopo il termine del Childe banner. Leggi la news completa
Published on 2021-04-03 in the News e Articoli da Everyeye.it forum
This discussion is in Italian.
... adalah salah satu karakter dalam Genshin Impact yang dikabarkan dapat dimainkan di... peringkat enam. Lebih tinggi dari Childe dan Signora Sebelum mengungkapkan sifat... tersebut masih sangat lama lagi. Genshin Impact saat ini tersedia di Android... Lebih Dalam Karakter Scaramouche di Genshin Impact
Published on 2021-03-19 in the Games forum
This discussion is in Indonesian.
... adalah salah satu karakter dalam Genshin Impact yang dikabarkan dapat dimainkan di... peringkat enam. Lebih tinggi dari Childe dan Signora Sebelum mengungkapkan sifat... tersebut masih sangat lama lagi. Genshin Impact saat ini tersedia di Android... Lebih Dalam Karakter Scaramouche di Genshin Impact
Published on 2021-03-19 in the Games forum
This discussion is in Indonesian.
... utiliser. Depuis la sortie de Genshin impact je trimballe Mona dans un... gens qui connaissent un minimum Childe/Ganyu en composition pourraient m...
Published on 2021-01-22 in the Genshin Impact forum
This discussion is in French.
... utiliser. Depuis la sortie de Genshin impact je trimballe Mona dans un... gens qui connaissent un minimum Childe/Ganyu en composition pourraient m...
Published on 2021-01-22 in the Genshin Impact forum
This discussion is in French.
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/kvq2d2/ganyu_c6_vs_dvalin_childe/ Megawhale with C6 Ganyu and R5 Amos, but wow this damage.
Published on 2021-01-12 in the Fire Emblem Heroes forum
This discussion is in English.
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/kvq2d2/ganyu_c6_vs_dvalin_childe/ Megawhale with C6 Ganyu and R5 Amos, but wow this damage.
Published on 2021-01-12 in the Fire Emblem Heroes forum
This discussion is in English.