Hey there, web surfer!

To search and monitor rising trends,
create an account here. It's free.

Join Treendly

live demand report in US

Genshin Impact Childe

Track this trend
(Monitor this trend over time)
 12 Months
Trend: growing
MOM change: 0.39%
 5 Years
Trend: growing
MOM change: 2.56%

Latest forum discussions

We tracked 52 total in the last 3 months

... tus 5 estrellas! Genshin Impact ¿Qué es Genshin Impact? Genshin Impact es un juego de...plataformas está disponible? Actualmente Genshin Impact se encuentra disponible para ... (CrossPlay) entre plataformas? Genshin Impact permite el juego cruzado entre... de energía elemental acumulada. Genshin Impact se caracteriza por su ...GACHAS Hilo de Childe/tartaglia version @Ciudagramo Childe/tartaglia Web para...
Published in Caribe on 2021-04-13 in the General forum
This discussion is in Spanish.
...ke dalem 1 folder gdoc GENSHIN IMPACT BUILD LIST https://docs....sumur build lain : Genshin Impact General Character Strats Genshin Impact Team Building Resources 2...email was changed on my Genshin account. Which, I find very...! sumur ------------- Spoiler for Childe gameplay in 1.1 coop ..." kayanya fix nih banner childe nongol duluan soalnya kan dia ...Sumber : https://forums.mihoyo.com/genshin/article/7904
Published on 2021-02-05 in the Games forum
This discussion is in English.
...ke dalem 1 folder gdoc GENSHIN IMPACT BUILD LIST https://docs....sumur build lain : Genshin Impact General Character Strats Genshin Impact Team Building Resources 2...email was changed on my Genshin account. Which, I find very...! sumur ------------- Spoiler for Childe gameplay in 1.1 coop ..." kayanya fix nih banner childe nongol duluan soalnya kan dia ...Sumber : https://forums.mihoyo.com/genshin/article/7904
Published on 2021-02-05 in the Games forum
This discussion is in English.
Sebentar lagi Genshin Impact versi 1.4 rilis! Catet ... agan dan sista yang main genshin siapa sih yang ga kenal... muncul pertama kali dan si Childe (kalo kata orang sih namanya... masih kuat gak menampung si Genshin Impact ini yang emang memakan memori... bisa aku share tentang update Genshin Impact versi 1.4, jangan sampai...
Published on 2021-03-15 in the Kaskus Original Gamers forum
This discussion is in Indonesian.
Sebentar lagi Genshin Impact versi 1.4 rilis! Catet ... agan dan sista yang main genshin siapa sih yang ga kenal... muncul pertama kali dan si Childe (kalo kata orang sih namanya... masih kuat gak menampung si Genshin Impact ini yang emang memakan memori... bisa aku share tentang update Genshin Impact versi 1.4, jangan sampai...
Published on 2021-03-15 in the Kaskus Original Gamers forum
This discussion is in Indonesian.
... adalah salah satu karakter dalam Genshin Impact yang dikabarkan dapat dimainkan di... peringkat enam. Lebih tinggi dari Childe dan Signora Sebelum mengungkapkan sifat... tersebut masih sangat lama lagi. Genshin Impact saat ini tersedia di Android... Lebih Dalam Karakter Scaramouche di Genshin Impact
Published on 2021-03-19 in the Games forum
This discussion is in Indonesian.
... adalah salah satu karakter dalam Genshin Impact yang dikabarkan dapat dimainkan di... peringkat enam. Lebih tinggi dari Childe dan Signora Sebelum mengungkapkan sifat... tersebut masih sangat lama lagi. Genshin Impact saat ini tersedia di Android... Lebih Dalam Karakter Scaramouche di Genshin Impact
Published on 2021-03-19 in the Games forum
This discussion is in Indonesian.
MiHoYo ha finalmente svelato la data di lancio dell'update 1.5 di Genshin Impact, che arriverà dopo il termine del Childe banner. Leggi la news completa
Published on 2021-04-03 in the News e Articoli da Everyeye.it forum
This discussion is in Italian.
MiHoYo ha finalmente svelato la data di lancio dell'update 1.5 di Genshin Impact, che arriverà dopo il termine del Childe banner. Leggi la news completa
Published on 2021-04-03 in the News e Articoli da Everyeye.it forum
This discussion is in Italian.
... utiliser. Depuis la sortie de Genshin impact je trimballe Mona dans un... gens qui connaissent un minimum Childe/Ganyu en composition pourraient m...
Published on 2021-01-22 in the Genshin Impact forum
This discussion is in French.
... utiliser. Depuis la sortie de Genshin impact je trimballe Mona dans un... gens qui connaissent un minimum Childe/Ganyu en composition pourraient m...
Published on 2021-01-22 in the Genshin Impact forum
This discussion is in French.